“HTC T6 phablet heeft 5,9 inch scherm en Android Key Lime Pie”


We wisten al dat HTC met een grotere One bezig is, vermoedelijk een phablet. Nu weten we hoogstwaarschijnlijk ook enkele specs dankzij een nieuw lek.

Zo meldt een nieuwe bron dat de HTC T6, een codenaam, beschikt over een display met een schermdiagonaal van 5,9 inch en een Full HD-resolutie. Onder de motorkap treffen we een 2,3 GHz quadcore processor aan. De bron spreekt van een MSM8974 wat overeenkomt met een Snapdragon 800, momenteel de krachtigste processor van Qualcomm.

HTC T6 leak

Deze processor heeft 2 GB aan RAM-geheugen om mee te werken en haalt z'n energie uit een 3.300 mAh grote batterij. HTC lijkt ook voor de T6 te kiezen voor een UltraPixel-camera met OIS, net als bij de One het geval is. Verwacht dus niet veel megapixels maar dat moet bij UltraPixel ook niet uitmaken. Interessant is dat de bron meldt dat het toestel onder de nog uit te komen Android-versie Key Lime Pie draait. Het gerucht gaat dat Android 4.3 komende zomer wordt aangekondigd. Het is niet bekend of Key Lime Pie ook daadwerkelijk versienummer 4.3 meekrijgt. Met de komst van de HTC T6 zou tevens nog uit te komen Galaxy Note 3 er wederom een flinke concurrent bij krijgen. Eerder nog lekte uit dat Sony met een phablet bezig is.

Bron: TheUnlockr.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel