“Sony Xperia L4 Togari wordt 6,4 inch grote phablet”

· 2 reacties


De LG Optimus L4 II is niet de enige L4 die vandaag in het nieuws komt. Sony's eigen L4 moet een immense phablet worden waarmee je op kunt schrijven, zelfs met een potlood.

Het lijkt er steeds meer op dat de Galaxy Note de nodige concurrentie gaat krijgen. Kondigde eerder LG de Optimus G Pro aan, nu lijkt ook Sony zich te willen roeren in de phablet-markt. Hiervoor wordt de L4 'Togari' ingezet. Vermoedelijk allebei codenamen. En de L4 moet een beest van een phablet worden, niet alleen qua specificaties maar ook qua omvang.

Sony phones are getting bigger
Sony-telefoons worden groter

Zo moet allereerst het scherm van de Xperia L4 maar liefst 6,4 inch groot zijn. Momenteel is de Galaxy Mega 6.3 van Samsung het grootst. Sony lijkt gelukkig voor een Full HD te gaan om toch op een redelijke PPI uit te komen. Verder wordt genoemd een 13,1 megapixel Exmor-camera, een 2,3 GHz Snapdragon 600 of 800 processor, 3 GB aan RAM-geheugen en een 3.500 grote batterij. Het toestel krijgt ondersteuning voor een stylus, maar het zou zelfs mogelijk zijn om met een pen of potlood aantekeningen te maken. Tot slot zit er ook een infrarood-zender op zodat het toestel als universele afstandsbediening dienst kan doen. Momenteel is de Xperia Z de grootste Sony-telefoon die je vandaag de dag kunt kopen.

Bron: Techblog.gr


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel