Sony Ericsson kondigt XPERIA Pureness aan met transparant beeldscherm

· 3 reacties


Kun je de Sony Ericsson Kiki nog herinneren? Dit toestel met transparant display leek een concepttelefoon die er nooit zou komen. Wat blijkt nu? Sony Ericsson gaat het toestel keihard uitbrengen, en wel als de XPERIA Pureness.

Ja je zou maar schrijven voor een website over mobiele telefoons, dan heb je vandaag best een drukke dag! Zo verstuurde Sony Ericsson aan het eind van de middag een opmerkelijk persbericht waarin het een nieuw XPERIA toestel aangekondigd. En als je 'XPERIA' zegt, dan denk je gelijk aan Windows Mobile. Maar dat is hier niet het geval.

Sony Ericsson XPERIA Pureness

Toch is de Pureness een hele eXPERIence, want het transparante beeldscherm is weer iets geheel anders dan dat we gewend zijn. Nadat LG eerder met de Crystal kwam met transparant keypad, blijkt ook Sony Ericsson ook transparante telefoons te willen maken.

Geheel verrassend komt de telefoon niet, zo brachten we twee maanden geleden al de eerste afbeeldingen van dit toestel, toen nog onder naam 'Kiki'. We kijken meer op dat het hier niet ging om een concepttelefoon, want als we de berichten mogen geloven dan zal dit toestel vanaf november in de winkel moeten liggen. Weliswaar alleen in een aantal steden wereldwijd. Prijzen zijn nog niet bekend.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel