Nieuwe Sony Ericsson toestellen duiken op


Een nieuwe week, nieuwe ronden, nieuwe kansen. Vandaag wordt het nieuws gedomineerd door enkele nog onbekende Sony Ericsson toestellen; Kiki, Rachael, Bao, de opvolger van de W350i en een XPERIA model.

Laten we beginnen met een stijlvolle clamshell die we alleen nog maar kennen als "Bao". Laat je niet misleiden, het gaat hier niet om een Nokia uit de Supernova reeks, het is toch echt een Sony Ericsson. Wellicht dat het hier gaat om de officiële opvolger van de inmiddels niet meer nieuw verkrijgbare Z555i.

Nieuwe Sony Ericsson toestellen duiken opNieuwe Sony Ericsson toestellen duiken opNieuwe Sony Ericsson toestellen duiken opNieuwe Sony Ericsson toestellen duiken op

Sony Ericsson Kiki

Het tweede opgedoken toestel noemen we voorlopig Kiki en is net zo interessant als het eruit ziet. Zo beschikt het over een doorzichtig beeldscherm waarop de beelden vanaf de zijkant worden geprojecteerd. En hoe het toetsenbord precies werkt, is ons ook nog even onduidelijk.

Nieuwe Sony Ericsson toestellen duiken op

Rachael

Net zo interessant is "Rachael", het eerste op Android gebaseerde toestel van Sony Ericsson. Alhoewel we twijfels hebben bij de hierbij behorende plaatjes. Die laten namelijk duidelijk blijken dat het om een XPERIA toestel gaat. En laat dat nou net Windows Phone's zijn. Geruchten over de Rachael zijn dat het over een groot touchscreen beeldscherm beschikt en over een snelle 1 GHz Qualcomm Snapdragon processor.

Nieuwe Sony Ericsson toestellen duiken op

Waarschijnlijk dat het hierboven weergeven toestel een geheel ander toestel is uit de XPERIA reeks.

W350i opvolger

Een naam voor onderstaand toestel hebben we nog niet, zelfs geen codenaam. Wel weten we van de bron dat het hier gaat om een retro Walkman flip-phone met een 3.2 megapixel camera.

Nieuwe Sony Ericsson toestellen duiken opNieuwe Sony Ericsson toestellen duiken opNieuwe Sony Ericsson toestellen duiken op

Als zich meer nieuws aandient over bovenstaande toestellen dan brengen we je dat natuurlijk zo snel mogelijk!

Bron: Mobil.nu



Praat mee over dit artikel