Top 10 nieuwe iPhone 5 geruchten opgesomd


8. iOS 6

Een nieuwe versie van iOS staat als een paal boven water. Versie 6 brengt onder andere verbeteringen aan Siri, nauwere Facebook-integratie, FaceTime over het telefoonnetwerk en een eigen kaartensysteem.

iOS6 overview

Wij hebben de eer gehad om al enkele maanden met iOS 6 te mogen werken en vooral het eigen Maps is een teleurstelling. Het werkt bij lange na niet zo lekker als Google Maps, beschikt niet over dezelfde hoeveelheid informatie en detail, mist hoge resolutie satellietbeelden en de hoog van de toren geblaasde Flyover-functie werkt niet in Nederland. Bovendien crashte de app regelmatig. Zelfs Google Maps vanuit de Safari-browser werkt beter. Misschien heeft Apple stiekem hard gewerkt en is het flink verbeterd als het uitkomt, wij vermoeden van niet. Het is te hopen dat Google met een aparte Google Maps-app komt.

Over de overige iOS6 functies zijn we overigens zeer te spreken. De aangebrachte wijzigingen en toevoegingen zijn subtiel en bruikbaar. Hiermee is iOS nog verder geëvolueerd en klaar voor het komende jaar.



Praat mee over dit artikel