Volledige specificaties van OnePlus 7T en 7T Pro verschenen


Onleaks heeft specificaties van de aankomende OnePlus 7T en 7T Pro gepubliceerd. Zo krijgen we een goed beeld van wat OnePlus 10 oktober gaat aankondigen. Dat is namelijk de verwachte lanceerdatum van beiden.

Renders van de OnePlus 7T en 7T Pro verschenen al eerder. Ditmaal is het de beurt aan specificaties. Ze verschenen bij Compareraja die ze handig voor ons opsommen.

OnePlus 7T

Beiden krijgen een Snapdragon 855+ met 8 GB RAM-geheugen, Fluid AMOLED-scherm met 90Hz, drievoudige camera, 16 megapixel selfiecamera en draaiend onder OxygenOS dat op Android 10 gebaseerd is. Verschil is het schermformaat en resolutie (6,55 inch Full HD+ tegen 6,65 inch Quad HD+), de cameraresolutie van de zoomlens (12 tegen 8 megapixel) en de batterijcapaciteit (3800 tegen 4085 mAh).

Flinke vooruitgang OnePlus 7

Wie bovenstaande vergelijkt met de huidige OnePlus 7 en 7 Pro merkt dat de eerste er het meeste op vooruitgaat. Die krijgt ook een vloeiend 90Hz scherm dat bovendien nog eens groter is. Ook krijgt het instapmodel er een cameramodule achterop bij. Om toch verschil te maken met de duurdere Pro is er toch van een iets lagere resolutie gekozen. OnePlus onthult beide modellen mogelijk op 10 oktober.

Ontvang een e-mail wanneer de 7T verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de 7T Pro verkrijgbaar is

Foto: OnLeaks


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel