Hands-on afbeelding toont onaangekondigde LG Q9

Toekomstig LG budgetmodel lijkt het moeilijk te krijgen


Er zijn foto's opgedoken van wat de LG Q9 moet worden. Getuige de afbeelding en eerder gelekte specificaties lijkt dit een goedkope Android-smartphone te worden met een groot scherm.

Onlangs nog verschenen specificaties van dezelfde bron. Die spraken van een Snapdragon 660-processor met 4 GB aan RAM-geheugen en een 3550 mAh batterij. Dat klinkt ons als redelijk mid-range in de oren. Grote onbekende blijft het beeldschermformaat, die zal vermoedelijk groter zijn dan de 5,5 inch van de Q7. Denk ergens in de buurt van de 6 inch.

LG Q9 in Black
De vermoedelijke LG Q9

De voorkant lijkt verder geheel plat dus zonder afrondingen. Het geheel oogt niet echt premium maar dat moet net als alle andere Q-modellen wel in een scherpe prijs resulteren. We zien verder een langgerekt FullVision-scherm al lijken er links en rechts nog wel wat schermranden te zitten. Wie hoopt dat de LG Q9 een Android One-toestel wordt komt bedrogen uit; er lijkt weer de nodige LG-software aanwezig te zijn. Dat verklappen de virtuele bedieningsknoppen onderaan het scherm. Ook de wat tekenfilmachtige-icoontjes verklappen dat. Over de prijs en beschikbaarheid valt nog niets te zeggen. LG heeft in mei 2018 nog de Q7 aangekondigd dus mogelijk moeten we nog even geduld hebben. Het is voor de Q9 wel te hopen dat deze een laag prijskaartje krijgt. Op het gebied van grote en voordelige Android-smartphone is momenteel erg veel concurrentie.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel