OnePlus brengt OnePlus 7T uit met vloeiend 90Hz scherm


Zoals verwacht heeft OnePlus een update uitgebracht van de OnePlus 7. De vernieuwde OnePlus 7T krijgt nu hetzelfde scherm met hoge verversingssnelheid als de Pro-variant. Beelden daarop worden 90x per seconde ververst waardoor bewegingen veel vloeiender ogen.

OnePlus brengt ieder half jaar een nieuw vlaggenschip uit. We zijn inmiddels aangekomen bij de OnePlus 7T. Het is een redelijke upgrade ten opzichte van de OnePlus 7. Eén van de meest zichtbare is het scherm. Die krijgt nu een hoge verversingssnelheid van 90 Hertz voor extra vloeiende animaties. Ook ondersteunt hij nu HDR10+ voor verbeterde kleurweergave.

OnePlus 7T in Frosted Silver and Glacier Blue
OnePlus 7T in Frosted Silver en Glacier Blue

Andere verbetering is de camera. Die module is nu rond, maar belangrijker nu uitgerust met een drievoudige sensor. Nieuw in het trio is de 16 megapixel groothoeklens. Die kent een beeldhoek van 117° en daarmee ideaal voor landschappen, architectuur en creatieve portretten. Ook de processor krijgt een upgrade. Er is nu een Snapdragon 855+ aanwezig; een lichte upgrade maar daardoor is het vlaggenschip wel voorzien van het meest recente en krachtigste chipset.

OnePlus 7T verkrijgbaar

De OnePlus 7T zal 10 oktober verkrijgbaar zijn in de kleuren Frosted Silver en Glacier Blue. Dat zijn nieuwe weerkaatsende kleuren. En ondanks dat de behuizing van glas is lijkt het op metaal waardoor het premium oogt.


Prijsvergelijker OnePlus 7T
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Frosted Silver Refurbished
€ 199,99 € 203,98   Bekijk
bol.com Partner
Frosted Silver
€ 889,95 € 889,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus 7T


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel