HTC brengt betaalbare maar toch krachtige Desire X


HTC heeft zonder verrassingen de nieuwe Desire X officieel aangekondigd. Deze 4 inch grote telefoon is een betaalbare smartphone vermomd als high-end en luxe toptelefoon.

We zouden deze nieuwe Desire X duidelijk te weinig doen als we louter naar z'n specificaties kijken. Al zijn die trouwens voor hedendaagse begrippen prima te noemen; 4 inch scherm, 1 GHz dualcore processor en Beats Audio.

HTC Desire X
HTC Desire X

De HTC Desire X is één van HTC's voordeligste producten die toch lijkt op veel duurder exemplaar. Zo zien we het mooie design van HTC ook terug in deze Desire X en krijg je net als de duurdere telefoons gewoon de beschikking over de intuïtieve Sense-gebruikersinterface. Zelfs Beats Audio is geïntegreerd wat voor een voller en krachtiger geluid zorgt. Bovendien krijg je net als bij andere nieuwere HTC-telefoons 2 jaar lang gratis 25 GB gratis Dropbox-ruimte.

De nieuwe Desire X zal in de tweede helft van september uitkomen en krijgt een adviesprijs mee van 329 euro. In combinatie met een abonnement zal deze telefoon veelal gratis verkrijgbaar zijn.


Prijsvergelijker HTC Desire X

Toon alle aanbiedingen van de HTC Desire X


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel