HTC Desire X getipt als nieuwe mid-range-telefoon


De HTC One X mag de laatste tijd dan wel de nodige aandacht hebben gekregen, dat wil niet zeggen dat ze bij HTC ook aan de mid-end-serie denken. Tegenwoordig bekend onder de naam Desire. Een nieuw model staat in de startblokken; de Desire X.

Voorheen bekend onder de naam HTC Proto, maar onder deze naam komt dit model natuurlijk niet op de markt. Naast een beter klinkende naam hebben we tevens wat specificaties voor je. Te weten een 4 inch WVGA-beeldscherm, 5 megapixel camera en een 1 GHz dualcore-processor. Dat is inderdaad weinig in vergelijking met de One X. Maar laten we dan ook niet vergeten dat deze Desire X met een heel andere prijskaartje op de markt komt.

HTC Desire X

HTC lijkt naar Samsung te hebben gekeken en brengt deze Desire X in de kleuren wit en blauw op de markt. Net als de Galaxy S III geen zwart dus. Wel krijg je Beats Audio waar de HTC-telefoons om bekend staan. Gelet op de hoeveelheid informatie die nu uitkomt over dit toestel verwachten we zeer spoedig een officiële aankondiging.

Bron: Eprice


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel