6,1 inch grote Huawei Ascend Mate 7 laat zich zien


Huawei heeft een nieuwe Ascend Mate af. De Mate 7 is met 6,1 inch monsterlijk groot en voorzien van dunne schermranden, een octacore-processor en 5 megapixel selfie-camera. Vandaag poseert het toestel voor de camera.

Als Huawei binnenkort deze Ascend Mate 7 aankondigt dan skipt het gelijk de Mate 3, 4, 5 en 6. Tenzij de "7" een verwijzing is naar het bijna 7 inch grote scherm. Al zit hij daar met 6,1 inch nog bijna een volle inch van af. Nee de Ascend Mate 7 is in alles een grote jongen. Al waren z'n voorgangers de Mate 2 4G en de Ascend Mate dat ook al.

Huawei Ascend Mate 7 weibo
De immense Ascend Mate 7

Eerder lekte al uit van de Mate 7 dat deze over een Huawei-processor zou beschikken, de Kirin 920, wat acht kernen telt en op 1,3 GHz geklokt is. Er zouden twee uitvoeringen komen; één met 2 en één met 3 GB aan RAM-geheugen. De camera telt 13 megapixels en de camera aan de voorzijde is met 5 megapixel opvallend groot. Ideaal dus voor het schieten van selfies. Huawei kondigt naar alle waarschijnlijkheid de Ascend Mate 7 aan tijdens de IFA-beurs in Berlijn volgende week.

Bron: Weibo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel