EISA-awards uitgereikt, Galaxy S II winnaar


De Samsung Galaxy S II is de grote winnaar van de EISA-awards, die jaarlijks worden uitgereikt door de The European Imaging and Sound Association. De Galaxy S II ging er vandoor met de prijs voor de beste mobiele telefoon.

Naast de prijs voor de beste mobiele telefoon voor de Galaxy S II deelde EISA ook een prijs uit aan de beste sociale smartphone en de beste camera-telefoon. Met die prijzen gingen respectievelijk de HTC ChaCha en de Sony Ericsson Xperia arc aan de haal. Voor Samsung is het het tweede jaar op rij dat het merk een EISA-award wint met een Android-topmodel. Vorig jaar won de Samsung Galaxy S de prijs.

Eisa2011
De EISA-awards van 2011

De smartphones die in de prijzen vielen, zijn gemaakt door verschillende merken, maar hebben één ding gemeenschappelijk: Android. Ook de beste tablet volgens de EISA, De Acer Iconia Tab, draait op het mobiele besturingssysteem van Google. Deze overwinning tekent de macht van Google op het gebeid van mobiele telefonie, een markt waarin alleen Apple de opmars van Google bij kan houden.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel