EISA awards voor Samsung en Sony Ericsson


De EISA awards voor 2010 en 2011 zijn weer uitgedeeld en zowel Samsung als Sony Ericsson vallen in de prijzen met hun mobiele telefoons.

Jaarlijks worden de EISA awards uitgereikt door de European Image and Sound Association; een samenwerkingsverband van enkele Europese tijdschriften. Sinds een aantal jaar zijn er ook awards voor mobiele telefoons. Dit jaar vallen dus zowel Samsung als Sony Ericsson in de prijzen.

European Smartphone en Social Media Phone

Het is Samsung gelukt een award binnen te slepen voor zowel de Galaxy S als de Wave. De Samsung Galaxy S neemt de award voor de beste Europese smartphone mee naar huis, terwijl de Samsung Wave het ook niet onaardig doet met een award voor de beste Social Media Phone.

Samsung Galaxy S EISA Award

De EISA roemt het royale 4 inch touchscreen van de Galaxy S. Ook de snelheid van de i9000 en de mogelijkheid om naar Android 2.2 Froyo up te graden wordt als pluspunt genoemd. De Wave viel in de prijzen vanwege het kwaliteit van het beeldscherm en de aanwezigheid van Bluetooth 3.0. Ook de mogelijkheid om video in HD kwaliteit (720p) op te nemen bleef niet onopgemerkt.

European Mobile Phone

Sony Ericsson bewijst met de Xperia X10-lijn een reeks award winnende telefoons in het assortiment te hebben. De Xperia X10 won al eerder menig award, terwijl ditmaal het de Xperia X10 mini is die met de eer strijkt.

Sony Ericsson Xperia X10 mini EISA Award

De EISA vond de Sony Ericsson Xperia X10 mini erg fraai en stijlvol vormgegeven. Mede hierdoor vindt de organisatie het toestel erg geschikt voor het vrouwelijk publiek.

Bron: EISA


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel