Verkoopdoos toont Samsung Galaxy A90 5G met triple camera


Het zijn misschien geen foto's van het toestel zelf maar we nemen voor nu even genoegen met de doos. Ook die verklapt namelijk ontzettend veel over het eerste 5G-toestel uit de Galaxy A-serie; de aankomende A90 5G van Samsung.

Het lijkt om de Koreaanse verkoopdoos van de Samsung Galaxy A90 5G te gaan maar ze zijn zo vriendelijk geweest om de belangrijkste specificaties in het Engels te vermelden. Zo gaat het om een 6,7 inch scherm met bovenin een inkeping voor de 32 megapixel selfiecamera. Eerdere geruchten spraken nog over een pop-up selfiecamera. Die berichten kunnen nu dus de prullenbak in.

Samsung Galaxy A90 5G
Eerst Samsung Galaxy A met 5G: de A90

De A90 5G krijgt achterop een drietal camera's bestaande uit 48, 5 en 8 megapixel sensor. Het opslaggeheugen komt uit op 128 GB en het werkgeheugen is met 6 GB ook niet bepaald klein. De processor bestaat uit acht kernen maar om welk type en wie de fabrikant is blijft nog even onduidelijk. We bekend is dat hij ondersteuning heeft voor 5G en dan vallen al heel wat chipsets af.

Toekomst onduidelijk

De doos laat ook een deel van de achterkant zien. Daar valt op dat de bovenkant er anders uitziet dan de onderkant. Deze dual tone zagen we eerder bij Pixel-telefoons van Google terug maar nu lijkt ook Samsung er mee aan de haal te gaan. Het is trouwens nog totaal onduidelijk of de A90 naar Nederland komt. Er is hier namelijk nog geen operationeel 5G-netwerk beschikbaar en gelet op de naamgeving is dat wel één van de belangrijkste kenmerken van het toestel.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel