Betaalbare en onaangekondigde Motorola Moto E6 Plus te zien


Met nog minder dan een week te gaan gaat de IFA weer van start. Deze consumentenelectronicabeurs staat ieder jaar weer garant voor tal van telefoonaankondigingen. Lenovo lijkt ook een duit in het zakje te doen met deze mid-range Motorola Moto E6 Plus.

De Motorola Moto E-serie geldt als instap low-end maar omdat het hier toch om een Plus-uitvoering gaat scheurt hij wat tegen mid-range aan. Dat beeld lijkt ook te worden bevestigd door de foto's die we van vrijwel alle hoeken van de E6 Plus binnen hebben gekregen. Onze dank hiervoor gaat uit naar Winfuture die alle persafbeeldingen op de kop heeft weten te tikken.

Motorola Moto E6 Plus
De toekomstige Motorola Moto E6 Plus in totaal drie kleuren

Ondanks het instap-karakter krijgt de toekomstige Moto E6 Plus een schermnotch, dubbele camera en stevige batterij van 4000 mAh. Echter onthult de processor de ware aard van het beestje; een MediaTek Helio P22. Deze chipset vinden we vaak in het goedkopere segment. Van de Motorola Moto E6 Plus wordt ook een prijskaartje van onder de 200 euro verwacht. Verwacht de toekomstige E6+ in tenminste drie kleuren op de markt; Polished Graphite Grey, Gunmetal Grey en Cherry Red. Hopelijk binnenkort meer zodra hij officieel is aangekondigd.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel