Samsung verbetert camera Galaxy A-modellen A30s en A50s


De begin 2019 aangekondigde Galaxy A30 en A50 zijn in de ogen van Samsung al een half jaar later aan verbetering toe. De nog niet uitgekomen telefoons krijgen vooral een verbeterde camera.

Samsung vernieuwde begin 2019 haar Galaxy-strategie. Sommige series verdwenen en juist op anderen werd flink ingezet. Met name de Galaxy A-serie. Daar zette Samsung stevig op in met grote schermen, goede camera's en vooral dikke batterijen. Hiermee moest de concurrentie aangegaan worden met andere Chinese merken waar het de afgelopen jaren juist veel marktaandeel aan verloor. Dat het menens is bewijst Samsung met de vroege introductie van de A30s en A50s.

Samsung Galaxy A30s specificaties
Samsung Galaxy A30s

Beiden beschikken nog altijd over een groot 6,4 inch scherm met HD+ voor de A30s en hogere Full HD+ voor de A50s. Ook de processorkeuze lijkt hetzelfde. Verschillen zitten hem met name in de camera's. Zo krijgt de Galaxy A30s er een camera bij waarbij de verschillende resoluties uitkomen op 25 + 8 + 5. Respectievelijk een hoofdcamera met lichtsterke f/1.7 lens, groothoeklens en een dieptecamera. Dankzij die laatste beschikt hij nu over Live Focus waarbij je nog voor het schieten van je portretfoto de achtergrond kunt vervagen. Ook nieuw aan de Samsung Galaxy A30s is de plek van de vingerafdrukscanner; die zit nu net als bij de A50(s) in het scherm.

Galaxy A50s camera-specs

Ook de Galaxy A50s krijgt een verbeterde camera. De hoofdcamera gaat van 25 naar 48 megapixel waardoor hij meer detail kan vastleggen. Ook de video-camera heeft baat bij deze verhoogde resolutie en levert soepeler videobeelden op dankzij de Super Steady-functie. Verder is de selfiecamera ook vervangen voor een hoger 32 megapixel exemplaar. Daarnaast lijkt er een uitvoering met 4 GB aan RAM en 64 GB opslag te komen maar onduidelijk is nog of die Nederland zal bereiken.

Samsung Galaxy A50s specificaties
Samsung Galaxy A50s

Samen met de Galaxy A30s en Galaxy A50s introduceert Samsung een vernieuwde kleurenpalet: Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Green en Prism Crush Violet. In plaats van de gebruikelijke effen kleur of steeds moderner wordende kleurverloop bestaan deze uitvoeringen uit vlakken van kleurtinten. Een exacte leverdatum en ook prijzen hebben we helaas nog niet voor je.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy A50s verkrijgbaar is


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A30s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Paradigit
128 GB White
€ 259,00 € 259,00   Bekijk
Norrod
128 GB White
€ 269,00 € 269,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A30s


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel