LG introduceert bellen met visitekaartje in navolging op Samsung


LG introduceert het eerste zakenmodel in de vorm van een visitekaartje; de KG320S. Iets dat Samsung begin dit jaar al deed met de P300 in de vorm van een creditkaart. Beide zakelijke modellen zullen elkaar zeker tegenkomen in de huidige mobiele markt

LG introduceert het eerste zakenmodel in de vorm van een visitekaartje; de KG320S. Iets dat Samsung begin dit jaar al deed met P300 in de vorm van een creditkaart. Beide zakelijke items verschillen niet veel elkaar qua grootte en beide modellen zullen elkaar dan ook zeker tegenkomen binnen de huidige markt.

Het meegeleverde hoesje van de LG KG320S bevat geen extra batterij zoals de Samsung P300 dit wel heeft. LG mikt echter met de nieuwe KG320S op een lagere toestelprijs binnen de markt en brengt een toestel dat beschikt over een intern geheugen van 128 MB en de ondersteuning voor USB massaopslag waardoor snel informatie en data kan worden uitgewisseld.

Het gehele toestel is kleiner dan de Samsung telg en ook in onze ogen eenvoudiger te bedienen met de centrale 5-richtings bedieningstoets en een toetsenbord dat eenvoudiger in elkaar steekt. De S in de naam KG320S staat trouwens voor het meegeleverde zwart lederen hoesje zoals getoond op de afbeeldingen.

De LG KG320S heeft helaas geen videoMMS en ook geen handsfree functie. Daarnaast zijn er wel aanpasbare profielen aanwezig iets dat de Samsung telg weer ontbeert. Voor een volledige vergelijking kan men beide modellen naast elkaar zetten via de link vergelijken bovenaan in het menu.

Voor meer informatie over de nieuwe KG320S klik hier!

KG320S nog geen centimeter dik
LG Electronics introduceert bellen met visitekaartje

Geld, een goed netwerk en communicatie: het zijn de kernwoorden van de jonge zakenman- en vrouw van tegenwoordig. Wie dit wil bereiken, heeft kaarten nodig. Een creditcard voor geld, een visitekaartje voor contacten... en LG's nieuwste 'mobile card' voor optimale communicatie. LG Electronics geeft met de KG320S haar visitekaartje af op het gebied van design en technologie.

Zoals de term 'mobile card' al aangeeft, heeft de LG KG320S het formaat van een visitekaartje: 45,5 millimeter breed en 96 millimeter lang. De telefoon houdt je strak in pak: met een dikte van nog geen centimeter (9.9 millimeter) en een gewicht van 73,6 gram ziet niemand waar je de telefoon hebt opgeborgen.

Het minimalistische design, het gebruiksvriendelijke keypad en het overzichtelijke menu zorgen voor ergonomisch gemak. De lens van de 1.3 megapixel camera zit goed verborgen achter een schuifje, hetgeen de strakke lijn ten goede komt. Een 'hot key' biedt directe toegang tot vele multimediafuncties, waaronder een MP3 speler en filmfunctie.

Andere functionaliteiten zijn onder meer een Bluetooth en voicerecorder. De telefoon heeft een intern geheugen van 128MB, terwijl de handige 'USB Mass Storage' het mogelijk maakt om via een simpel kabeltje bestanden op je PC te zetten, zonder daarvoor ingewikkelde software te hoeven installeren. Een spelletje Sudoku houdt de jonge professional op alle momenten scherp.

De telefoon zal gelijktijdig in Europa, Azië en Rusland gelanceerd worden als LG KG320. De Europese versie krijgt hier echter de toevoeging 'S' bij, wat staat voor 'Superieur'. Deze toevoeging heeft de KG320S te danken aan het luxueuze lederen hoesje. De doos, met daarin onder meer een hoofdtelefoon, maakt de zakelijke uitstraling compleet.

"De LG KG320S is ontworpen om aan de behoeften van trendy zakenmensen te voldoen," zegt Simon Hahm, CEO van LG Electronics Mobile Europa. "Door uniek design te combineren met hoogwaardige technologieën, komt deze telefoon tegemoet aan de vraag van de multimediale en trendgevoelige beller."



Praat mee over dit artikel