Update: Nokia 8800 Sirocco Edition toch officieel op Nokia.de webshop


Een speciale versie van de Nokia 8800 is opgedoken in de afgelopen dagen. De nieuwe Nokia 8800 Sirocco Edition is een nieuw toestel met een aantal wijzigingen op het vlak van het uiterlijk, specificaties en verkrijgbare kleuren.

Een speciale versie van de Nokia 8800 is opgedoken in de afgelopen dagen. De nieuwe Nokia 8800 Sirocco Edition is een nieuw toestel met een aantal wijzigingen op het vlak van het uiterlijk, specificaties en verkrijgbare kleuren. De informatie is tot op heden nog niet officieel, maar de officiele webshop van Nokia in Duitsland toont het toestel en spreekt over een prijs van 1100 Euro.

Op het forum van MobileBurn wordt tevens over de Nokia 8800 SE gesproken. Het toestel verschilt ten opzichte van de originele 8800 op het gebied van een nieuwe 2 Mpixel camera, een nieuw uiterlijk van het toetsenbord en andere veranderingen in het uiterlijk.

In de catalogus van de Duitse online webshop Passiontec.de is het toestel tevens opgedoken. Op twee pagina's worden een light en dark version van het model getoond zonder enige specificaties of afbeeldingen. De prijzen worden wel vermeld.

Hieronder vindt men een impressie van de nieuwe 8800 Sirocco Edition. Het toestel zal er zo gaan uitzien:

Bron 1: Mobile-Review
Bron 2: Nokia Online Shop.de



Praat mee over dit artikel