Vroegtijdige persafbeelding Honor 8X Max toont kleine notch


Met merk Honor mag dan wel niet erg actief zijn in Nederland, dat wil niet zeggen dat de modellen hier niet te koop aangeboden worden. Mogelijk volgt binnenkort uitbreiding in de vorm van deze Honor 8X Max. Een immens toestel maar met kleine notch zo blijkt uit deze uitgelekte persafbeelding.

Het lijkt er sterk op dat we de komende jaren vast zitten aan de gewraakte notch. De scherminkeping bovenin het scherm zorgt er tegelijkertijd voor dat het scherm strak tegen de rand aan zit en we aan de voorkant toch nog een selfiecamera hebben. Jammer alleen dat hij soms wel een flink deel uit het scherm hapt. Zaak dus om die notch zo klein mogelijk te maken. Honor lijkt die boodschap goed begrepen te hebben zo lijkt uit een verschenen persrender van de Honor 8X Max. Al moeten we totdat hij officieel is aangekondigd nog even een slag om de arm houden.

Honor 8X Max

Wat verder niet goed van deze afbeelding is op te maken is het enorme schermoppervlakte. Met een verwachte diagonaal van maar liefst 7,12 inch belooft de 8X Max een monster van een telefoon te worden. Het is daarom maar goed dat de schermranden klein gebleven zijn al bevindt zich onderaan nog wel een smalle balk waarop het Honor-logo staat. Achterop lijken zich twee camera's te bevinden die onder elkaar geplaatst zijn en getuige het opschrift over AI-functies beschikt. Nu plakken fabrikanten vaker het predicaat 'kunstmatige intelligentie' op producten omdat het zo lekker bekt, we wachten dus het persbericht af welke mooie functies de marketingafdeling er voor bedacht heeft.

Honor 8X Max naar Nederland?

Andere functies zijn surround sound van Dolby Atmos, een 4 GB groot werkgeheugen (RAM) en tenminste 64 GB aan opslagcapaciteit. Ook een dubbel simkaartslot lijkt bevestigd. Naast zwart lijkt de Honor 8X Max in het blauw en rood uit te komen. Als webshops hier tenminste bereid zijn hem te importeren. Huawei, het moederbedrijf van Honor, heeft namelijk de handen van Nederland afgetrokken. Het toestel is al gecertificeerd voor de Chinese markt dus een aankondiging lijkt aanstaande. Een mooie lanceerdatum is daarom het aankomende IFA evenement in Berlijn. Deze grote consumentenelectonicabeurs zou Honor de nodige Europese aandacht opleveren.

(via)


Prijsvergelijker Honor 8X Max

Toon alle aanbiedingen van de Honor 8X Max


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel