LG brengt betaalbare versie van G3 uit met stylus


LG heeft voorafgaand aan de IFA een variant van de G3 aangekondigd met een capacitieve stylus; de G3 Stylus. Het 5,5 inch grote toestel krijgt naast de Rubberdium-pen diverse apps mee die toegespitst zijn op productiviteit.

Eerst maar eens wat meer over de G3 Stylus. We hebben het over een relatief groot 5,5 inch toestel met tegenvallende qHD-resolutie van 960 bij 540 pixels. De processor telt vier cores en draaien op maximaal 1,3 GHz. Er is een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een 1,3 megapixel camera aan de voorzijde. Er ligt binnenin een redelijke 3.000 mAh batterij die bovendien zelf te verwisselen is. De LG G3 Stylus draait onder Android KitKat en is (uiteraard) voorzien van LG's eigen Optimus UI-software.

LG G3 Stylus
De G3 Stylus

Het is niet toevallig dat de G3 Stylus op de G3 lijkt; beiden maken gebruik van de taps toelopende Floating Arc-randen. De geïntegreerde Rubberdium-pen is onder meer handig voor QuickMemo+ waarbij je aantekeningen op je G3 Stylus kunt maken. Maar er zijn meer apps waarbij de stylus z'n toegevoegde waarde kan tonen. Exacte prijzen zijn nog niet bekend gemaakt maar LG houdt het op een "eerlijke prijs". Waarvan akte.


Prijsvergelijker LG G3

Toon alle aanbiedingen van de LG G3


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel