Samsung Galaxy Buds 2 met actieve ruisonderdrukking officieel


Naast twee foldables uit de Galaxy Z-serie en twee slimme horloges bracht Samsung ook nog de nieuwe Galaxy Buds2 uit. Het zijn de compactste en lichtste oordopjes van Samsung tot nu toe en beschikken over actieve ruisonderdrukking.

Draadloze oordopjes. Sinds onze telefoons niet meer over een koptelefoonpoort beschikken kunnen we niet meer zonder. Samsung innoveert intussen rustig door en brengt ons nu de Galaxy Buds2. De naam is ietwat verwarrend want de dopjes zijn eerder de opvolger van de Buds Pro dan van de 1e generatie Buds.

Samsung Galaxy Buds 2 in Olive
De Galaxy Buds2 in de kleur 'Olive'

Net als de Buds Pro beschikt de Buds 2 over active noise cancellation. Schakel je deze functie uit dan kun je het omgevingsgeluid in 3 verschillende niveau's toch laten klinken. Ambient Sound heet dit en nieuw is dat je eigen stem ditmaal nog duidelijker klinkt. De geluidsweergave moet dankzij dynamische 2-wegs luidsprekers van hoge kwaliteit zijn.

Prijs Galaxy Buds2

De Galaxy Buds 2 hebben in-ear oorkussen en zitten dus gedeeltelijk in je oor. Samsung levert verschillende eartips mee in de doos die verschillen in grootte. Welke je nodig hebt blijkt uit de 'Earbud Fit Test'. Deze functie vind je in de Galaxy Wearable-app. De adviesprijs van de Buds2 bedraagt €149 en de beschikbare kleuren zijn White, Graphite, Lavender en Olive. De oplaadcase heeft hierbij dezelfde kleur.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Buds 2
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
Graphite Black
€ 123,95 € 123,95   Bekijk
Samsung Shop
White
€ 138,99 € 143,69   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Buds 2


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel