Sony Ericsson Xperia neo V: uitgeklede neo

· 2 reacties


Sony Ericsson heeft een nieuw toestel geïntroduceerd: de neo V. Dit toestel is bijna gelijk aan de neo, enige verschil is de camera. De Xperia neo heeft een exemplaar van acht megapixels, de neo V moet het met vijf megapixels doen.

Sony Ericsson introduceerde tegelijkertijd een nieuwe versie van de Android-software voor haar toestellen. Deze is gebaseerd op Android 2.3.4, met een aantal toevoegingen die gedaan zijn door het Japans/Zweedse merk. Deze update komt ook naar de neo, maar is al voorgeïnstalleerd op de neo V. De Xperia neo wordt in Nederland van de markt gehaald, en vervangen door de neo V.

Neov

De nieuwe software van Sony Ericsson heeft een aantal nieuwe functies, waaronder Google Talk met Video Chat, 3D sweep panorama en de verbeterde Facebook inside Xperia™ functionaliteit. De 3D functionaliteit houdt in dat het toestel via HDMI op een 3D-tv aangesloten kan worden, en dan beelden in 3D kan weergeven. De nieuwe firmware wordt in de loop van oktober uitgerold voor alle toestellen van het modeljaar 2011.Praat mee over dit artikel