Samsung komt met verbeterde Galaxy S II


Samsung brengt waarschijnlijk een nieuwe Galaxy-familielid op de IFA in Berlijn: de Samsung Galaxy S II LTE. De smartphone moet voor nóg snellere prestaties en een langere accuduur gaan zorgen. Ook heeft het toestel een groter scherm.

De specificaties van de Samsung Galaxy S II worden opgekrikt. Zo gaat de processor naar 1,5 GHz, en het scherm naar 4,5 inch. De accuduur van het toestel is vergroot naar een accu naar een capaciteit van 1850 mAh. De S II die op dit moment in Nederland te krijgen is, heeft een iets kleiner scherm van 4.3 inch.

Sgs 2 lte

In de naam van de nieuwe Galaxy-smartphone wordt LTE gebruikt, Long Term Evolution. In Nederland is deze netwerktechniek nog niet beschikbaar, hoewel KPN al bezig is met het inrichten van een test-netwerk. Het toestel zal daarom naar alle waarschijnlijkheid niet in de LTE-versie in Nederland uitgebracht worden. Het is echter niet ondenkbaar dat er een versie van de telefoon zonder LTE, maar mét snelle processor en groter beeldscherm, naar ons land zal komen.

Bron: Sammyhub.com



Praat mee over dit artikel