Samsung presenteert nog grotere Galaxy Note II met Jelly Bean


Samsung heeft precies een jaar na de introductie van de eerste Galaxy Note diens opvolger de Note II tijdens de IFA gepresenteerd. De Note II is nog groter en krijgt bovendien de nieuwste versie van Android mee; Jelly Bean.

Hiermee is Samsung één van de weinig fabrikanten die een Jelly Bean-telefoon aankondigt. Al komt de Galaxy Note II pas in het vierde kwartaal uit dus heeft het nog genoeg tijd. Niet alleen is de nieuwe Samsung Galaxy Note II groter, hij is ook dunner en lichter. Het scherm meet nu een 'broekzak-onmogelijke' 5,55 inch waarmee je een nog groter oppervlakte hebt voor je S Pen. Aantekeningen en notities maak je daardoor nog makkelijker.

Samsung Galaxy Note II
De nieuwe Samsung Galaxy Note II is nóg groter

Naast beter is de de nieuwe Note II volgens Samsung ook slimmer. Zo krijg je met Air View bijvoorbeeld snel een preview van e-mail, foto's, video's of aantekeningen. Eenvoudig je S Pen boven de content te houden en de preview verschijnt zonder te openen.

Qua specificaties is de nieuwe Galaxy Note ook geen misselijke. Een 1,6 GHz snelle quadcore processor en een 8 megapixel camera. Voorlopig hoef je niet te vrezen dat deze Galaxy Note II gedateerd is óf aanvoelt. Zoals gezegd komt de Galaxy Note II uit in het vierde kwartaal met een flinke adviesprijs van 699 euro.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel