Foto van Sony Xperia X Compact verschenen


Nog voordat Sony hem moet aankondigen is er een foto verschenen van de Sony Xperia X Compact; de beoogde opvolger van de Xperia Z5 Compact. Zoals wel vaker bij de Compact-modellen moet dit een compact high-ender worden.

Compact als in 4,6 inch groot, even groot dus als de Z5 Compact. Qua processor houden we eerlijk gezegd rekening met minstens een Snapdragon 820. Ook in voorgaande Compact-modellen plaatste Sony één van de krachtigste processor van Qualcomm. Qua batterijcapaciteit wordt gerekend op 2.700 mAh wat gelet op het schermformaat aan de grote kant is. Veel meer weten we nog niet en helaas worden we ook niet veel wijzer van de hieronder weergegeven foto.

Sony Xperia X Compact

Sony heeft voor donderdag 1 september een persevent gepland waar het mogelijk deze Xperia X Compact zal aankondigen. Dat event valt één dag voor de start van de IFA-beurs in Berlijn. Deze consumentenelektronica-beurs wordt vaak door telefoonfabrikanten gebruikt om nieuwe producten te tonen. Mogelijk zien we daar ook de eerder uitgelekte Xperia XR (F8331). Beide telefoons krijgen mogelijk een voor Sony-begrippen nieuw uiterlijk mee bestaande uit een combinatie van metaal en glas.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel