Samsung bevestigt Nexus Prime

· 1 reactie


Samsung zal ook het volgende Nexus-toestel maken. Deze telefoon, die volgens geruchten Nexus Prime heet, maar ook als Nexus 3 op de markt zou kunnen komen, is een nieuwe Google-branded telefoon.

Hoewel een aantal specs van het toestel nog onbekend zijn, heeft het toestel waarschijnlijk een 720p Super Amoled scherm, als eerste op de markt. De komst van het toestel werd, waarschijnlijk onbedoeld, door de Roemeense afdeling van het bedrijf bevestigd via Twitter. We verwachten dit toestel tegelijk met de release van Android 4.0 Ice Cream Sandwich, de nieuwe versie van Android. Deze versie van Android zal zeer waarschijnlijk nog dit jaar op de markt komen.

201012 nexuss
Samsung maakt ook de opvolger van de Nexus S

Google heeft de gewoonte om een nieuwe Android-versie te vergezellen van een toestel dat een kale versie van het OS voorgeïnstalleerd heeft. Deze toestellen zijn verzekerd van snellere updates van Android, omdat deze niet van extra software zijn voorzien die een update kan verhinderen. Zo kan Google de mogelijkheden van Android optimaal tonen.

Bron: Nexus404.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel