Firmware Update Friday - Week 30


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een update voor de HTC One (M8), de Samsung Galaxy S5 en de Galaxy S4 LTE+.

HTC One M8 - Android 4.4.3

De eerste update die we deze week gaan bespreken is voor de One (M8). Het is een beetje een vreemde update, want alhoewel de Android-versie op 4.4.3 uitkomt zitten er ook beveiligsfixes uit 4.4.4 in. Je krijgt dus twee versies voor de prijs van één! Voorlopig geldt update 2.22.1530.3 alleen voor simlockvrije varianten. Onduidelijk is nog of Nederlandse gebruikers de update hebben ontvangen, wij hebben ze nog niet gespot. De update is tegen de 600 MB groot dus downloaden via een snel (en gratis) WiFi-netwerk is zeker aan te raden!

Samsung Galaxy S5 - XXU1ANG2

Ook een update voor het huidige vlaggenschip van Samsung; de Galaxy S5. Deze update staat vooral in het teken om de snelheid van het toestel te verbeteren. De update zou gewoon Over-The-Air aangeboden worden en zou rond de 200 MB groot zijn. Direct na de update zou nog een kleinere update van rond de 1 MB volgen. De Android-versie van 4.4.2 blijft gewoon gelijk.

Samsung Galaxy S4 LTE+ i9506 - KitKat

Ook een update voor het vorige vlaggenschip van Samsung. Alhoewel de Galaxy S4 LTE+ wel een variant daarop is met sneller 4G-internet. Het gaat dan om categorie 4 LTE dat momenteel in Nederland getest wordt door diverse operators. Eindelijk krijgt ook dit toestel de KitKat-update. Iets wat tijd zou worden in onze beleving. Enkele Scandinavische landen zouden nu build XXUCNG3 hebben ontvangen, er zijn nog geen meldingen over updates uit Nederland.


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel