LG kondigt eerste clamshell aan uit Design and Fashion KF-serie


LG's stijlvolle telefoons uit de KF serie hebben een sterke aantrekkingskracht op vrouwen. Alleen kende deze succesvolle serie nog geen folder phone, ook wel clamshell geheten. Echter tot vandaag! De LG KF300 is gearriveerd.

De eerste kiekjes van de LG KF300 toonden we je al in maart 2008. Het heeft echter tot vandaag geduurd voordat LG de KF300 wereldkundig maakte dankzij de gezamenlijke introductie in Europa en Japan.

De KF300 wordt ook wel aangeduid als de 'Wine Phone' beschikt over een relatief groot beeldscherm. Zowel intern als extern aan de buitenzijde. Tevens beschikt dit toestel over een ingebouwde 2 megapixel camera met autofocus. Niet erg bijzonder op het eerste gezicht. Wat de KF300 bijzonder maakt is de gebruikersinterface. Deze is namelijk gemaakt in het frisse en dynamische Flash.

LG kondigt eerste clamshell aan uit Design and Fashion KF-serie
LG KF300 'Wine'

Wat ook opvalt aan de LG KF300 zijn de vier sneltoetsen aan de onderzijde van het hoofdscherm. Deze geven direct toegang tot belangrijke onderdelen van je telefoon. De LG KF300 zul je terug zien in drie verschillende kleuren; Pink, Dark Purple en Black. De hierboven weergegeven witte uitvoering zal alleen in Japan verkrijgbaar zijn.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel