LG onthult overige toestellen voor 2008


Een op internet opgedoken afbeelding toont de gehele lineup van LG voor 2008. Welke kennen we al en welke nog niet?

In de linup maakt LG onderscheid tussen 5 verschillende groepen; Design & Fashion, Video & Imaging, Music, Mobile Internet en Basic. Alhoewel er veel telefoon hierin genoemd worden die we al kenden, staan er toch enkele onbekenden tussen. En deze staan bevinden zich allemaal in de Basic categorie. We lopen ze eens door.

LG onthult overige toestellen voor 2008
LG's lineup voor 2008

Al bekend in deze categorie was de KU380. Onbekend de KU380, KE590 beide sliders), KG370, KP215 (beide clamshell), KP320, KP100, KP105, KP110 en de KP220 (monoblock). Alhoewel LG dit "Basic" toestellen noemt, gaat het hier waarschijnlijk niet alleen om toestellen uit het low-end segment.

Zo zal de LG KP320 een triband toestel zijn van 81,5 gram met een 3 megapixel autofocus camera. Niet verkeerd wat ons betreft voor een "Basic" telefoon. Een andere telefoon, de LG KT220, beschikt naar verluidt over een 1.3 megapixel camera. Hieronder enkele afbeeldingen.

LG onthult overige toestellen voor 2008
LG KP320
LG onthult overige toestellen voor 2008
LG KT220

LG KF300
Een toestel welke ook opgedoken is maar niet terugkomt in bovenstaande lineup is de KF300. We mogen uit de naamgeving opmaken dat dit een toestel is uit de Design & Fashion categorie. En dat is te merken als we het toestel zien. Het is overigens het eerste clamshell toestel uit deze serie.

LG onthult overige toestellen voor 2008
LG KF300

Het toestel zal in tenminste twee kleuren verkrijgbaar zijn. Qua specificaties weinig bijzonders. Een triband EDGE toestel met een ingebouwde 2 megapixel camera inclusief autofocus. Verder valt op de magere 10 MB aan geheugenruimte. De aanwezige MicroSD geheugenkaart zal dus snel gevuld moeten worden. Verder beschikt het toestel over Bluetooth. Nee, wellicht nog wel het interessants is de gebruikersinterface. Deze zou naar verluidt in Flash gemaakt zijn. Flash staat garant voor mooie menu's maar helaas ook voor een laag uithoudingsvermogen van de batterij. Schermafbeeldingen zijn er helaas nog niet, zodra die opduiken vind je die hier terug!



Praat mee over dit artikel