“Sony kondigt prijzige Xperia XZ3 mogelijk 30 augustus aan”


Sony heeft een persaankondiging gepland voor 30 augustus 2018. Dat is een dag voorafgaand aan de IFA consumentenbeurs in Berlijn. Het is goed mogelijk dat de Xperia XZ3 daar aangekondigd zal worden. En dit zijn z'n specificaties.

Alhoewel het nog niet met 100% zekerheid te zeggen is dat Sony inderdaad de Xperia XZ3 gaat aankondigen lijkt het daar wel op. Sony grijpt de IFA vaker aan om nieuwe flagships aan te kondigen. Bovendien is de XZ2 alweer een half jaar oud. Dat is zelfs voor telefoonbegrippen nog redelijk jong maar past wel in Sony's halfjaarlijkse update-cyclus. Iets waar het ook veel om bekritiseerd wordt maar dat terzijde.

Sony Xperia XZ3
Mogelijk de XZ3

Gek genoeg dook de Sony Xperia XZ3 zelfs al te koop op in een webshop voor het bedrag van 849,99 euro. Niet misselijk maar helaas zien we het vandaag de dag wel vaker bij vlaggenschepen. Net als de onlangs aangekondigde Xperia XZ2 Premium krijgt deze XZ3 naar alle waarschijnlijkheid een dubbele camera achterop. Of dit dezelfde kleuren en zwartwit-sensor is moet nog blijken. Het scherm meet 5,7 inch, kent geen notch maar wel relatief dunne schermranden. De processorkeuze is gevallen op de Snapdragon 845 van Qualcomm die met een meer dan keurige 6 GB aan werkgeheugen over voldoende rekenkracht beschikt. Als we de bron mogen geloven meet de batterij 3240 mAh aan capaciteit. Eerder dook nog het gerucht op van zowel een dubbele camera achterop als voorop. Daar zien we in deze render niets van terug.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel