Plastic BlackBerry KEY2 Lite laat rode achterkant zien


@evleaks heeft een afbeelding gepubliceerd van wat de BlackBerry KEY2 Lite moet worden. Dezelfde afmeting maar dan eenvoudiger. Om een breder publiek aan te spreken spuit BlackBerry de KEY2 Lite in flink wat meer kleuren dan de reguliere KEY2.

Zo zien we hier een rode uitvoering. Althans, het metalen frame lijkt rood te zijn. De achterzijde is 'gewoon' zwart en lijkt van plastic. Of de voorzijde ook helemaal rood is moet nog blijken. Naast rood komt deze KEY2 Lite ook in de kleuren blauw en koper op de markt. De KEY2 is alleen in zakelijk Silver en Black verkrijgbaar. Ondanks het eenvoudiger karakter van de KEY2 Lite krijgt hij wel een dubbele camera, getuige onderstaande foto.

BlackBerry KEY2 Lite

De komst van een Lite-uitvoering van de BlackBerry KEY2 is een opvallende. We hadden er nog niet eerder van gehoord. Dat er nu al meteen productfoto's van uitlekken bewijst mogelijk dat een aankondiging aanstaande is. Mogelijk al in september tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Verwacht dat deze BlackBerry KEY2 Lite ook met volledig toetsenbord uitgerust gaat worden bestaande uit 4 rijen. Wat er dan precies 'Lite' aan is moet nog blijken. Verwacht naast de plastic behuizing ook wat eenvoudiger specificaties en hopelijk een lager prijskaartje.

Bron


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel