Honor gaat voor groot: 6,6 inch grote V8 Max gespot


Persoonlijk vinden we 5,7 inch al heel erg groot maar toch kan het sommigen niet groot genoeg zijn. Terwijl 6 inch telefoons al heel normaal zijn gaat Honor daar binnenkort nog een stap overheen. Deze Honor V8 Max gaat 6,6 inch groot worden.

Wat voeren ze die telefoons tegenwoordig? En hoe krijg je het allemaal onopgemerkt in een broekzak? Volgens Huawei, het moederbedrijf van Honor, kan het allemaal niet groot genoeg en is er blijkbaar een markt voor want ze bereiden momenteel de lancering van de V8 Max voor. De gigant heeft al z'n zegen van de Chinese autoriteiten ontvangen. Dat wil dus zeggen dat een officiële lancering op de loer ligt.

Honor V8 Max
Almaar groter wordende telefoons; de 6,6 inch grote V8 Max

Een voordeel van een groot beeldscherm is altijd dat er tevens voldoende ruimte is voor een grote batterij. Die in de Honor V8 Max meet met 4.400 mAh bepaald niet klein. Al met al weegt de V8 Max ook slechts 219 gram en is hij 7,2 millimeter dun. Je zou haast denken dat het een compacte smartphone is. Er is verder een vingerafdrukscanner op de achterkant, evenals een 13 megapixel camera met dubbele flits. Voorop zou een 8 megapixel selfiecamera zitten. Binnenin vinden we 4 GB aan RAM-werkgeheugen en Huawei's eigen Kirin 950-processor. Een chip die we ook in de Huawei Mate 8 aantreffen. Verwacht dus stevige prestaties alleen voor een iets lagere prijs. Hoeveel de Honor V8 Max uiteindelijk moet kosten is nog onbekend, daarvoor moet hij eerst aangekondigd worden.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel