Nokia Lumia 930 na lang wachten dan eindelijk verkrijgbaar


Vanaf vandaag is dan eindelijk de Lumia 930 van Nokia in Nederland verkrijgbaar. Het model komt uit in de kleuren Black, Green, White en Orange. Vooral die laatste zou wel eens populair kunnen worden mocht Nederland de finale van het WK voetbal halen.

De Nokia Lumia 930 werd al op 2 april aangekondigd. Waarom het zo lang heeft moeten duren voordat het toestel uitkwam is onduidelijk. Maar als telefoonliefhebber zijn we blij dat hij er eindelijk is! Sommige webshops leveren voorlopig alleen de zwarte uitvoering, anderen hebben juist alle vier kleuren van de Lumia 930 op voorraad.

Nokia Lumia 930

De Lumia 930 is weliswaar niet de eerste Windows Phone met een Full HD-scherm, die eer gaat naar de grotere Lumia 1520, de 930 is wel de eerste Windows Phone die dat op een redelijk 'normaal' 5 inch display projecteert. Voor een vlaggenschip is de Lumia 930 zeer scherp geprijsd. Los kost het toestel momenteel 476 euro, met een abonnement heb je al een gratis exemplaar vanaf € 29,50 per maand. Bovendien, wie nu bestelt krijgt er gratis een draadloze oplader bij. Handig want zo hoef je niet meer met kabeltjes te stoeien als je je Lumia 930 wilt opladen.

Bron: NieuweMobiel.NL


Prijsvergelijker Nokia Lumia 930
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Black
€ 430,68 € 430,68   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Nokia Lumia 930


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel