Persfoto's Nokia 700 (Zeta) gelekt

· 1 reactie


De persfoto's van een nieuw Nokia-toestel zijn uitgelekt. We zien de Nokia 700, codenaam Zeta, die eerder al op een aantal foto's opdook, maar nu echt duidelijk te zien is. Verdere details van het toestel blijven onbekend.

De Nokia Zeta is één van de tien Symbian-toestellen die door het Finse merk beloofd werden voor dit jaar. De smartphone heeft een 1 GHz processor, en draait waarschijnlijk op Symbian Belle, een nog niet aangekondigde versie van het besturingsysteem. Nokia deed de ontwikkeling van dit OS recent van de hand. Alle ontwikkelaars werken binnenkort voor concultancybedrijf Accenture.

Nokia 700 both 20110705

De Nokia 700 of Zeta heeft een vrij bescheiden scherm van 3.2 inch, en is ongeveer een centimeter dik. Het is nog niet bekend wanneer het toestel op de markt komt. Eerder werd al duidelijk dat de Zeta onderdeel is van een set van vier nieuwe toestellen, allemaal uitgerust met Symbian Belle én allemaal voorzien van een processor met een kloksnelheid van 1 GHz . Van deze andere toestellen zijn tot op heden geen beelden uitgelekt.

Bron: Engadget.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel