OnePlus introduceert rode uitvoering van OnePlus 6


OnePlus heeft een rode uitvoering van de OnePlus 6 aangekondigd. De amberrode uitvoering hij wordt toegevoegd aan de reeds bestaande Silk White (wit), Midnight Black (mat zwart) en Mirror Black (glanzend zwart). Specificaties verschillen niet. Verwacht hem rond 10 juli in de winkels.

Rood is trouwens geen onbekende kleur voor OnePlus. Ook van de OnePlus 5T bracht het bedrijf een rode uitvoering uit; toen nog Lava Red genoemd. Deze rode uitvoering heet gewoon Red en is volgens OnePlus gekozen uit honderden andere kleuren. OnePlus heeft een nieuw soort coating-proces toegepast om een diep rode keur te krijgen die toch erg helder is.

OnePlus 6 Red

Het resultaat is een glanzende uitvoering waarbij de rode kleur als het ware vak onder het oppervlakte verborgen zit. Deze speciale techniek kost OnePlus zo'n 5 dollar meer om te maken maar toch zal de OnePlus 6 Red niet anders geprijsd zijn dan de Silk White, Midnight Black of Mirror Black. Ook de specificaties verschillen niet van elkaar. Je krijgt dus nog altijd een 6,28 inch groot scherm zonder randen en met bovenin een notch. De rode uitvoering zal alleen verkrijgbaar zijn met 8 GB aan RAM-werkgeheugen en 128 GB aan opslaggeheugen. Dat betekent automatisch dat als je meer opslag wilt je aangewezen bent op de 256 GB Midnight Black-uitvoering. OnePlus kan de nieuwe kleur vanaf 10 juli leveren, wanneer wij hem hier in de webshops zullen aantreffen is nog onbekend.


Prijsvergelijker OnePlus 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
256 GB Black
€ 499,24 € 499,24   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus 6


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel