Huawei introduceert P Smart+ met 2 dubbele camera’s


Huawei heeft een opvolger aangekondigd van de begin dit jaar aangekondigde P Smart. Ditmaal met schermnotch, twee dubbele camera's en een fonkelnieuwe processor. De P Smart+ krijgt bovendien een nieuw kleurenschema waarvan Iris Pink de meest opvallende is.

Huawei updatet in rap tempo haar productassortiment. De P Smart+ volgt in krap een half jaar de P Smart op maar ziet er toch uit als een flinke upgrade. Dat komt natuurlijk door het toepassen van een schermnotch. Niet dat het iets toevoegt maar het ziet er wel lekker modern uit. Ook haakt Huawei in op de trend van almaar groter wordende telefoonschermen. De Huawei P Smart+ kent er één van 6,3 inch groot. Immens dus.

Huawei P Smart+ in Black en Iris Purple
Huawei P Smart+ in Black en Iris Purple

Nu is door het toepassen van dunnere schermranden de omvang niet eens zoveel groter dan de P Smart die met een flink kleiner 5,65 inch scherm is uitgerust. Ook opvallend aan het scherm; de verbeterde kleurweergave. De Huawei P Smart Plus kan 85% van het totale kleurengamma weergeven. Achterop heeft Huawei een dubbel camerasysteem geplaatst bestaande uit 16 en 2 megapixel. Die tweede lens zorgt voor het kunnen vastleggen van scherpte/diepte zodat je fraaie portretfoto's kunt maken met onscherpe achtergrond. Ook voorop treffen we een soortgelijke opstelling aan maar ditmaal met een hogere 24 megapixel. Huawei past hier wederom Light Fusion toe waarbij 4 pixels worden samengevoegd tot 1 om tot 300% meer licht op te vangen.

Iris Purple

De Huawei P Smart+ is de eerste met Huawei's eigen HiSilicon Kirin 710-processor. Een mid-range chip bestaande uit acht cores, gebouwd op 12 nm en krachtig genoeg om mee te gamen. Huawei richt zich zelfs speciaal op gamers met een functie genaamd Game Suit. Wanneer je druk bezig bent met gamen dan schakelt hij automatisch de niet storen functie in zodat je niet lastig wordt gevallen met binnenkomende app-jes of telefoongesprekken. Verwacht de Huawei P Smart+ vanaf 8 august in de winkel in de kleuren Black en Iris Purple. Die laatste bestaat uit blauw en paars die subtiel in elkaar overlopen. De P Smart+ moet los 349 euro kosten.


Prijsvergelijker Huawei P Smart+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Starlight Blue
€ 224,01 € 224,01   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P Smart+


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel