Samsung en Oger introduceren de dunste mobiele telefoon ooit gemaakt


Tijdens een sfeervol feest werd de eerste samenwerking tussen Oger, een bekend kledinghuis en Samsung Mobile beklonken. De nieuwste Samsung telg, de X820, zal als ondergrond dienen voor deze nieuwe samenwerking die vooral op mannen gericht is.

Tijdens een sfeervol feest in de hoofdstad Amsterdam werd de samenwerking tussen Oger, een bekend kledinghuis en Samsung Mobile beklonken. Een toegestroomde groep met bekende Nederlanders en medewerkers van beide organisaties waren aanwezig als publiek.

Samsung wil met deze samenwerking aantonen dat men naast vrouwentelefoons en fashion statements samen met Otazu en Elite look ook op het gebied van de mannen haar steentje kan bijdragen in de huidige markt van gevoel en uiterlijk. De allernieuwste lederen Oger cover voor de nieuwe Samsung X820, wereldsdunste mobiele telefoon, is daarvan het eerste voorbeeld.

De nieuwe Samsung X820 zal in de winkels geleverd gaan worden in een zeer speciale doos met daarin het Oger cover en het toestel met Oger content zoals achtergronden, screensavers en afbeeldingen. Het toestel dat maar 6.9 mm dik is, is daarnaast verkrijgbaar zonder de Oger pakket via een aantal webshops die op NieuweMobiel.NL aanwezig zijn.

De X820 heeft een 2.0 Mpixel camera, Bluetooth met stereo audio, 80 MB aan intern geheugen, 64-toons polyfone beltonen, 262.000 kleuren scherm met een resolutie van 220 x 176 pixels en een ultradun uiterlijk van nog geen 7 mm.

De verwachting is dat Samsung dit jaar zal proberen de eerste slag te slaan op het gebied van de candybar modellen. De X820 zal op dat vlak vooral tegenstand krijgen van bekende merken als Motorola met zijn SLVR, Nokia met de 6070/6233 en Sony Ericsson met de nieuwe K510i/K610i. Samsung heeft uitgesproken hier tegenop te kunnen met de nieuwe X820 in Oger uitvoering. In onze ogen zal het een zware dobber worden om daadwerkelijk voet aan de grond te krijgen in deze lastige markt die volledig wordt gedomineerd door de gevestigde orde aan standaard modellen, die Samsung momenteel niet kan bieden. De slogan "slim" zal de drijfveer zijn achter de verkoop van de speciale X820.

Samsung kon NieuweMobiel.NL tevens melden dat de nieuwe ladyphone, de E500, met leerinleg en speciale vrouwelijke functies in September de markt zal betreden in samenwerking met Elite look. Tevens is de i320 Windows Smartphone in aantocht die Oktober de markt zal bereiken als eerste stap binnen de zakelijke markt. Als laatste zullen de Ultra edition D830 en D900 binnen enkele weken de markt bereiken als aanvulling naast de X820. De D830 is momenteel de dunste clamshell en de D900 de dunste slider ooit gemaakt. Beide zullen de Ultra edition series compleet maken. Voor meer informatie over deze nieuwe modellen klik hier!

Voor meer informatie over de nieuwe Samsung X820 en een sfeerimpressie van de introductie van dit nieuwe product kijk of klik hieronder verder.

Samsung X820 Ultra edition 6.9 mm

Samsung en Oger brengen stijlvol duo van mobiel en phonecase uit

Zakelijk raffinement bij Samsung X820 Oger Travelkit

Samsung en Oger introduceren met de Samsung X820 Oger Travelkit een stijlvol duo dat succes in het zakenleven uitstraalt. De X820 Oger is slechts 6,9 millimeter dun en daarmee de slankste mobiele telefoon ter wereld. In de exclusieve lederen Oger phonecase met krokoprint en su?ãde voering draagt de getalenteerde zakenman en -vrouw dit kleinood op geraffineerde wijze bij zich.

Door de eenvoud in design, draagcomfort en innerlijke power sluit de Samsung X820 Oger in alle opzichten aan op de behoeften in het zakenleven. De Samsung X820 Oger combineert een gedistingeerd design met een schat aan features. Ondanks het lichte gewicht van slecht 66 gram is deze mobiele telefoon de tool om altijd op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen, foto's te nemen met de 2 megapixelcamera en te ontspannen met de lekkerste songs via de geïntegreerde MP3-speler. De Samsung X820 Oger maakt onderdeel uit van de lijn Ultra Edition, waarmee Samsung de mobiele ervaring naar nieuwe hoogten tilt.

Vanzelfsprekend is de Samsung X820 Oger uiterst handig in het gebruik. Het toetsenbord is zo vormgegeven dat de gebruiker eenvoudig gegevens invoert en met één hand sms-berichten opstelt. Via de vernieuwde en uiterst intuïtieve gebruikersinterface is het makkelijk navigeren door de veelheid aan functies. De i-button geeft direct toegang tot internet, zodat bijvoorbeeld direct het adres van de dichtstbijzijnde Oger-vestiging op het kleurendisplay kan worden opgeroepen.

Ook de verbinding met andere apparaten is snel gelegd. Via USB en Bluetooth® kan de gebruiker de Samsung X820 Oger in een handomdraai aansluiten op printer of headset. Voor de zakenreiziger is de Offline mode nuttig. Deze functie geeft hem zelfs tijdens de vliegreis toegang tot het overgrote deel van de toepassingen van zijn mobiele telefoon.

De Samsung X820 Oger Travelkit is het eerste resultaat van de unieke samenwerking die Samsung en Oger zijn aangegaan. Het partnership van de twee toonaangevende merken biedt een platform voor de ontwikkeling van spraakmakende fashionproducten voor het zakenleven.

In de veelal op het lijf gesneden Italiaanse pakken van Oger zijn de contouren van mobiele telefoons door de verfijnde stoffen al snel zichtbaar. Met de luxe lederen phonecase van Oger kan de zakenman en -vrouw de mobiele telefoon nu stijlvol meenemen.



Praat mee over dit artikel