Nothing kondigt merkwaardige en voordelige CMF Phone 1 aan


CMF, het budgetmerk van Nothing, heeft voor het eerst een telefoon aangekondigd. De CMF Phone 1 heeft een merkwaardig ontwerp met verwisselbare achterkant en een bevestigingspunt voor accessoires. Maar het meest in het oog springend is z'n lage adviesprijs.

Er zijn een aantal specificaties die niet doen denken aan een goedkoop toestel. Zo beschikt de CMF Phone 1 over een 2000-nits helder, scherpe Full HD+ resolutie en kleurrijk Super AMOLED-beeldscherm. Ook de MediaTek Dimensity 7300 met 8GB aan werkgeheugen zijn op z'n minst premium mid-range te noemen.

CMF by Nothing Phone 1: overview of available colors
Phone 1 van CMF by Nothing

Toch krijgt de CMF Phone 1 een adviesprijs mee van €199. Het toestel wordt aangedreven door Nothing OS versie 2.6 dat op Android 14 gebaseerd is. Nothing belooft 2 jaar aan OS-updates en 3 jaar aan beveiligingsupdates.

Accessory Point

De achterkant van de CMF Phone 1 bevat een 50MP f/1.8 camera en een dieptecamera. Een ultra-groothoekcamera voor landschapsfoto's ontbreekt dus. Achterop vallen vier stalen schroeven op. Dit maakt van de Phone 1 één van de weinig telefoons met verwisselbare achterkant.

Nothing CMF Phone 1 with accessories
CMF Phone 1 met Accessory Point

Je bereikt hier niet de batterij mee, deze is dus niet verwisselbaar. Wel kun je andere achterkantjes plaatsen. Nothing brengt ook accessoires, en gebruikt hiervoor de ronde Accessory Point. Je bevestigt er een pasjes-hoes, een standaard of een koortje aan.

Als eerste de Nothing CMF Phone 1 hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt

CMF Phone 1 prijs

De Nothing CMF Phone 1 ligt vanaf 23 juli 2024 in de winkels in versies met 8+128GB en 8+256GB aan opslag. Beschikbare kleuren zijn Black, Orange en Light Green. Prijzen starten bij €199 en lopen op tot €269 voor het 8+256GB model.


Vermelde toestellen