Garmin Nuvifone laat nog even op zich wachten


In een persbericht laat Garmin weten dat de introductie van de Nuvifone, welke gepland stond voor het derde kwartaal, vertraging oploopt.

Reden voor de vertraging ligt in het verwezenlijken van specifieke wensen van operators. Dit zou meer tijd in beslag nemen dan vooraf werd aangenomen. Garmin schuift de introductie nu door naar de eerste helft van 2009.

Het lijkt er daarom niet op dat we de Nüvifone in de eerste maanden van 2009 gaan zien. Een flinke tegenvaller voor de iPhone look-a-like die al in januari 2008 werd aangekondigd.

Over de Nüvifone
"De nüvifone is een alles-in-één apparaat die uitblinkt in vorm en functie," aldus Cliff Pemble, hoofd van Garmin. De bediening is erg eenvoudig van opzet en lijkt qua vormgeving erg op die van de iPhone. Volgens Garmin wordt de nüvifone geleverd met geïnstalleerde kaarten van Noord Amerika, Oost en West Europa. Ook is er een speciaal dockingstation beschikbaar voor in de auto. Wanneer de nüvifone hierin wordt geplaatst schakelt deze automatisch over op de GPS functie.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel