Motorola introduceert drie nieuwe ROKR toestellen


Motorola heeft vandaag 3 nieuwe toestellen toegevoegd aan haar muzikale ROKR serie; de ROKR EM30, EM28 en EM25.

De Motorola ROKR EM30, ROKR EM28 en ROKR EM25 zijn geoptimaliseerd voor muziek, en er is voor elk wat wils. Zo is de EM30 vormgegeven als monoblock waarmee hij veel weg heeft van de ROKR E8. Ook beschikt de EM30 net als de E8 over een "morphend" toetsenbord. Dit betekend dat het toetsenbord zich automatisch aanpast aan de toepassing die je op dat moment gebruikt. Het ene moment is een toets een cijfer, bijvoorbeeld wanneer je iemand wilt bellen, het andere is diezelfde knop bedoelt om muziek mee vooruit te spoelen. Klinkt verwarrend? Elke modus heeft zijn eigen kleur. Zo worden cijfers in het blauw weergegeven, muziektoetsen zijn rood van kleur. Motorola zelf noemt dit de ModeShift technologie.

Daarnaast beschikt de ROKR EM30 over ingebouwde FM radio inclusief RDS. Zo krijg je altijd mee welke artiest je hoort. Handig is verder dat je je eigen koptelefoon kunt gebruiken dankzij de 3.5mm stereo headset uitgang.

Motorola ROKR EM30, ROKR EM25 and ROKR EM28
Motorola ROKR EM30, ROKR EM25 en ROKR EM28

MOTOROKR EM28
De overige toestellen zijn anders vormgegeven. Zo is de EM28 een stijlvolle en compacte clamshell. Een gebruiker kan dankzij de touch gevoelige toetsen aan de buitenzijde ook het toestel bedienen. Handig wanneer je dat ene nummer wilt overslaan. Ook zie je aan het scherm aan de buitenzijde het nummer wat je op dat moment draait.

De ROKR EM28 beschikt daarnaast over 3D geluidseffecten en een ingebouwde equalizer met maar liefst 11 verschillende settings. Ook zit er een bas versterker op.

MOTOROKR EM25
Tot slot brengt Motorola de ROKR EM25; een slider met FM radio sharing mogelijkheden. Met zijn externe muziektoetsen blader je snel door je muziek. Dankzij de FMShare techniek kun je je favoriete muziek opnemen en gebruiken als ringtone.

Motorola heeft het de laatste tijd erg moeilijk om haar producten aan de man te verkopen. Muziek spreekt iedereen aan en het is daarom niet moeilijk voor te stellen waarom Motorola juist mikt op muziekeigenschappen. Hopelijk pakt het goed voor ze uit, met deze stijlvolle nieuwe ROKkende toestellen. Alle hier aangekondigde toestellen worden nog dit kwartaal verwacht. Prijzen zijn nog niet bekend.

Bekijk meer eigenschappen en foto's op de toestelpagina's van deze nieuwe toestellen. Op deze pagina kun je je ook aanmelden voor onze gratis reminder service. Je ontvangt dan eenmalig een e-mail van ons wanneer het toestel de winkel bereikt.



Praat mee over dit artikel