Gitaarversterker-merk Marshall kondigt Londen aan met 2 koptelefoon-ingangen


Marshall, bekend van de iconische gitaarversterkers, komt met een eigen smartphone. London, zoals het toestel heet, krijgt dezelfde bekende looks en er zijn twee audio jack-aansluitingen te vinden. Verder is het toestel vooral erg 'instap'.

De Marshall London is een Android-smartphone, al blijft nog even onduidelijk van welke versie precies gebruik gemaakt wordt. Aan de voorzijde treffen we stereo speakers aan en bovenop zitten twee audio jack-aansluitingen. Hiermee kun je meer dan met z'n tweeën naar hetzelfde deuntje luisteren. Je kunt dankzij een DJ-app namelijk ook mixen op de ene uitgang terwijl het oorspronkelijke nummer op de andere uitgang klinkt. Verder is er een DSP van Wolfson aanwezig en kent de achterkant hetzelfde patroon als de bekende gitaarversterkers. De volumeknop is uitgevoerd als een roterende knop.

Marshall London

De overige eigenschappen van de London zijn niet erg spectaculair. Zo meet het scherm 4,7 inch en kent het een HD-resolutie. Dat is vandaag de dag niet heel spectaculair. Er zit een 8 megapixel camera op en de verwisselbare batterij telt 2.500 mAh. Binnenin zou een Snapdragon 410-processor liggen die over 2 GB aan werkgeheugen mag beschikken. Het opslaggeheugen voor de eindgebruiker komt uit op 16 GB maar dat is via een geheugenkaartje uit te breiden. De Marshall London komt 17 augustus uit en moet ongeveer 540 euro kosten. Of het toestel ook hier verkrijgbaar zal zijn is afwachten.Praat mee over dit artikel