Honor 4X nu ook in het goud verkrijgbaar


Honor's betaalbare phablet, de 4X, is vanaf vandaag naast wit en zwart ook in een goudkleurige uitvoering verkrijgbaar, zo ontdekte NieuweMobiel.NL. Het 5,5 inch grote toestel dat geschikt is voor 4G kost los nog geen 200 euro.

Even een korte samenvatting over het merk Honor. Dat is een zusteronderneming van Huawei en heeft tot doel om goedkope smartphones op de markt te brengen. Er zijn geen fysieke winkels en geen dure reclamecampagnes, dat moet de kosten drukken. Die rekent Honor keurig door naar de klant en daarom zijn haar toestellen, waaronder de 4X, relatief goedkoop gebleven. En het toestel is vanaf vandaag ook in het goud verkrijgbaar.

Honor 4X gold
De Honor 4X in het goud

Het uitbrengen van een goudkleurige telefoon hoort er vandaag de dag helemaal bij. Honor is dus zeker niet de eerste. Toch hebben ze best een punt om juist de Honor 4X in deze kleur uit te brengen, qua specificaties verdient het toestel namelijk meer dan alleen een witte en zwarte uitvoering. Zo zit er aan de achterkant een 13 megapixel en aan de voorzijde een 5 megapixel camera, kun je er twee simkaarten in gebruiken en ligt er een 64-bits processor in. Verder belooft Honor een batterijduur van 2 dagen, waarbij het geholpen wordt door een speciale ultra-energiebespaarmodus. De gouden uitvoering van de Honor 4X kost los momenteel 198 euro en ligt op moment van schrijven tussen de 2 en 4 dagen bij jou op de mat.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel