Sony Ericsson presenteert nieuwe Android-toestellen


Sony Ericsson heeft in Singapore twee nieuwe Android-toestellen gepresenteerd: de Xperia ray en de Xperia active. Beide telefoons draaien op Android 2.3.3 Gingerbread. De toestellen komen in het derde kwartaal op de markt.

De Xperia ray is heeft een scherm van 3.3 inch, en staat daarmee tussen de Xperia neo en Xperia mini in. Het design van het toestel doet sterk aan dat van zijn grotere en kleinere familieleden denken. Het toestel heeft een 1 GHz processor, en een 8.1 megapixel camera, die is uitgerust met Exmor R, een techniek van Sony Ericsson die er voor zorgt dat het toestel ook in het donker goede beelden maakt.

Xperia ray ca02 gold scr1
Sony Ericsson Xperia ray
Xperia active ca01b blackorange scr2
Sony Ericsson Xperia active

De Xperia active lijkt gericht te zijn op sporters. Het toestel heeft een krasvast scherm, en wordt geleverd met een polsband. Het toestel is zelfs uitgerust met een barometer. Ook de Xperia active heeft een 1 GHz processor en een 5.1 megapixel camera. Het is nog niet bekend of de toestellen naar ons land komen. Mocht dat het geval zijn, dan zal dat waarschijnlijk ergens in de komende drie maanden zijn.

Bron: Fonearena.com


Prijsvergelijker Sony Ericsson Xperia ray

Toon alle aanbiedingen van de Sony Ericsson Xperia ray


Prijsvergelijker Sony Ericsson Xperia active

Toon alle aanbiedingen van de Sony Ericsson Xperia active


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel