Sony Ericsson Azusa opgedoken


Een gebruiker van een Sony Ericsson Azusa, een tot op heden onbekend toestel, heeft een benchmark gedraaid op zijn toestel, waarna de gegevens van de smartphone op straat liggen. We hebben helaas nog geen foto's van het toestel.

Benchmarks zijn een terugkerende bron waaruit nieuwe toestellen naar boven komen. Makers van smartphones zijn nieuwsgierig naar de prestaties van een nieuwe telefoon, en draaien één van de vele benchmarktools op de telefoon. De meest van deze apps sturen anoniem informatie door, om zo de prestaties van verschillende toestellen op een rijtje te kunnen zetten. Zo dook ook de naam Azusa op.

Sony Ericsson Azusa

Het lijkt hier om een telefoon met zeer behoorlijke specs te gaan. De telefoon heeft een display met een hoge resolutie: 854 x 480 pixels, dezelfde resolutie als de Sony Ericsson Xperia arc. Ook de benchmarkresultaten van de arc en de Azusa komen overheen, wat doet vermoeden dat de hardware van beide toestellen zo goed als gelijkwaardig is. Mogelijk gaat het hier om een toestel in een andere formaat dan de Xperia arc, bijvoorbeeld door de toevoeging van een QWERTY-toetsenbord, hoewel dat slechts speculatief is. Zodra we meer weten over dit toestel, zul je dat zeker lezen.

Bron: Mobile.engadget.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel