Nokia Lumia 635 met Windows Phone 8.1 bereikt winkels


Goed nieuws voor wie per se met een Windows Phone 8.1 op het 4G-netwerk wil surfen; de Lumia 635 van Nokia ligt in de winkels. De Lumia 630 ging hem in mei al voor maar dat model beschikt echter niet over 4G.

De Lumia 635 kan dat trucje wel en dat maakt het direct een interessant instap 4G-toestel. Bovendien is het één van de eerste Windows Phone-telefoons die met de Lumia Cyan-update is uitgerust. Bestaande modellen moeten daar nog even op wachten. Los van dat alles is de Nokia Lumia 635 vooral een vrolijke kleurrijke Windows Phone met een royaal 4,5 inch scherm.

Nokia Lumia 635

En ondanks de instapprijs is het scherm toch voorzien van de ClearBlack-technologie zodat de contrast net iets hoger is dan bij traditionele TFT-schermen. Ook krijg je alle Nokia Lumia-apps bij de 635 zoals Nokia MixRadio, HERE Maps, Drive en Transit. Handig om onderweg je weg te vinden. En mocht je zat worden van je Lumia 635; verwissel dan eenvoudig de achterkant en kies een kleur die op dat moment beter bij je past. De Nokia Lumia 635 ligt vanaf vandaag in de winkel. Voor prijzen in combinatie met een abonnement bekijk je de abonnementpagina, maar vergeet ook zeker niet de losse toestelprijzen te bekijken.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel