Apple lanceert tweetal Android-apps


Apple heeft voor het eerst een Android-app gemaakt, en daar bleef het niet bij. Er werd meteen een tweede gelanceerd. De eerste is Apple Music en de tweede een app om Android-gebruikers over te zetten naar een iPhone.

Apple en Android gaan niet erg goed samen. Toch lijkt Apple in te zien dat het Android nodig heeft om de nieuw gelanceerde muziekdienst Apple Music te steunen. Apple Music krijgt een app voor iPhone, Android, Mac en PC. Nieuw aan de dienst is dat je voor een vast bedrag per maand onbeperkt muziek kunt streamen. Hiermee is het vergelijkbaar met aanbieders zoals Spotify.

Move to iOS
Eén van Apple's Android-apps

De tweede Android-app is om gebruikers te helpen om over te stappen naar een iPhone. De app zet contacten, berichten, foto's, video's, bookmarks, mail accounts, kalenders, achtergronden en rechtenvrij muziek over. Het helpt ook om je bestaande apps te installeren voor zover dat mogelijk is. Opvallend is dat via een screenshot op Apple's website is af te leiden dat de app tot slot suggereert om je bestaande Android-telefoon te recyclen via een Apple Store.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel