Eenvoudig en verouderd uitziende Motorola Moto E6 verschenen


Wij houden wel van een kijkje in de toekomst. Zo kijken we het liefst dagelijks naar plaatjes van onaangekondigde telefoons. Vandaag hangt de Motorola Moto E6 boven ons bed. Overduidelijk een instaptelefoon.

Dat het hier om een instapper gaat blijkt uit een aantal dingen. Zo zijn de schermranden voor hedendaagse standaarden vrij dik, oogt het uiterlijk gedateerd, lijkt de achterkant van plastic en er is sprake van een enkele camera. Daarmee past hij prima in de Moto E-serie; Motorola's instapserie bestaande uit voordelige telefoons.

Motorola Moto E6

Het plaatje werd de wereld in geholpen door onze favoriete lekker @evleaks. Fabrikanten zetten vaak de lanceerdatum op het homescreen maar daar lezen we ditmaal de verstreken datum van "3 april". We durven dus niets te zeggen over z'n moment van aankondigen. Wel durven we ons te branden aan een mogelijke prijs. Diens voorganger, de Moto E5, ligt momenteel voor 149 euro in de winkel dus denk iets in die richting.

Motorola Moto E6 specificaties

Qua specs lekte eerder al uit dat moederbedrijf Lenovo waarschijnlijk een Snapdragon 430 gaat toepassen met 2 GB aan werkgeheugen. Het scherm meet 5,45 inch met een HD+ resolutie. De camera komt mogelijk uit op 13 megapixel en de batterij kent een capaciteit van een niet onaardige 4000 mAh. Opvallend aan dit alles is dat de verwachte Moto E6 daarmee kleiner wordt dan de Moto E5.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel