NieuweMobiel.NL neemt vernieuwde website in gebruik!


Zoals aangekondigd hebben we vandaag (woensdag 13 juni 2007) onze geheel vernieuwde website in gebruik genomen. Er zijn een groot aantal zaken verbeterd maar ook zijn er nieuwe functionaliteiten bijgekomen.

Hieronder een opsomming van alle nieuwe en vernieuwde functionaliteiten!

Nieuwe lay-out
De hele site heeft een nieuwe lay-out gekregen. Hier en daar zijn de verschillen minimaal, toch is er best wat gewijzigd. Zo is het lettertype groter geworden. Hierdoor zijn vooral grote stukken tekst makkelijker te lezen. Onze homepage heeft misschien wel de grootste transformatie gekregen. We hebben geprobeerd de focus duidelijker te leggen op het belangrijkste wat NieuweMobiel.NL te bieden heeft; zoeken, vergelijken en vinden! Ook leuk is het nieuwe kopje "populairst" rechts op de homepage. Hier heb je namelijk zelf invloed op! De toestellen die het vaakst door jullie bekeken worden staan hier in een ultieme top 5!

Update 20 juni 2007:Naar aanleiding van problemen van gebruikers met Internet Explorer 6 zijn er enkele aanpassingen doorgevoerd. Vanaf heden is ook voor deze groep bezoekers de site geoptimaliseerd!

NieuweMobiel neemt vernieuwde website in gebruik!

Informatie in 1 oogopslag
Een wijziging waar we erg trots op zijn is de nieuwe manier van hoe we toestelinformatie aan je gaan weergeven. We tonen je vanaf nu de belangrijkste eigenschappen met een icoontje. Hierdoor zie je in 1 oogopslag wat de belangrijkste functies van een toestel zijn. Uiteraard wordt hierbij ook de volledige eigenschappen-lijst gegeven zodat je nog steeds volledig geïnformeerd wordt.

NieuweMobiel neemt vernieuwde website in gebruik!

Ook komen deze iconen voor op een willekeurige merk pagina. Hieronder zie je een schermafbeelding van de Nokia pagina. Al voordat je een toestel hebt aangeklikt ben jij op de hoogte van de belangrijkste eigenschappen. Dit zal je veel zoekwerk besparen!

NieuweMobiel neemt vernieuwde website in gebruik!

NieuweMobiel.NL op je mobiel!
We hebben een primeur voor je op het gebied van website's bekijken op je telefoon! Vanaf vandaag is het mogelijk om je favoriete website over mobiele telefoons ook op je mobiel te bekijken! En dan bedoelen we niet alleen het nieuwsgedeelte zoals veel website's doen. Nee, je kunt de volledige website inclusief alle functionaliteiten van NieuweMobiel.NL nu ook op je mobiel ervaren! Ditzelfde geldt voor PDA's of andere handhelds. Vanaf nu kun je dus op elke willekeurig moment van de dag nieuw toegevoegde telefoons bekijken of het allerlaatste nieuws lezen. Handig voor in de trein, tram of bus.

De laatste generatie telefoons met een internet browsers (i.c.m. CSS2 ondersteuning) zullen automatisch bij het bezoeken van https://www.nieuwemobiel.nl/ rekening houden met je mobiele telefoon. Zo worden afbeeldingen nauwelijks geladen en is de afmeting van de website conform de resolutie van je beeldscherm.

Heb je geen of niet de juiste internet browser maar heb je wel de beschikking over Java? Dan raden we Opera Mini aan! We hebben onze website geoptimaliseerd voor gebruik met deze versie van Opera. Opera Mini is een op Java gebaseerde internet browser voor gebruik op een mobiele telefoon. Deze browser behaalt indrukwekkende prestaties op elke willekeurige mobiele telefoon en is handig in het gebruik. De nieuwste versie is hier te downloaden. Meer informatie over Opera Mini is te vinden op de homepage van Opera Mini.

Print-vriendelijke pagina's
NieuweMobiel neemt vernieuwde website in gebruik!Niet alleen hebben we NieuweMobiel.NL geschikt gemaakt voor weergave op je mobiele telefoon, we hebben het ook geschikt gemaakt om uit te printen! Een veelgevraagde functionaliteit van onze bezoekers was een printfunctie. Vanaf nu kunnen deze mensen hun hart ophalen want we hebben ervoor gezorgd dat wanneer je een pagina wilt afdrukken van NieuweMobiel.NL dit wordt geoptimaliseerd voor je printer. Ook een unicum in deze markt. Klik eenvoudig op de "print" knop in het menu en de pagina wordt automatisch aangepast zodat er minder kleuren worden gebruikt en dat de afmetingen worden aangepast. Probeer het gerust eens uit!

Nieuws archief
NieuweMobiel neemt vernieuwde website in gebruik!Ook de afdeling nieuws is niet vergeten. Zo is het vanaf nu mogelijk nieuws te zoeken in ons ruim 1.500 berichten tellende nieuwsarchief! Met deze aanpassing is het mogelijk om alles te lezen over je favoriete onderwerp.

Ook hebben we onze nieuwsberichten voor je ondergebracht in enkele categorieën: telecomnieuws, toestelnieuws en geruchten. Klik op de namen van de categorieën om daar gelijk naar toe te gaan.

Niet nieuw maar wel het vermelden waard; neem ook eens een kijkje op onze speciale RSS pagina. Hier wordt in klare en heldere taal uitgelegd hoe je de RSS-feeds van NieuweMobiel.NL kunt gebruiken.

Was dat het dan?
Nee. Sterker nog, er is nog veel meer! Echter vinden we dat je enkele van deze zelf moet ontdekken. Overal hebben we verbeteringen aangebracht! Ga zelf op onderzoek en laat ons gerust weten wat je ervan vindt. We stellen je mening namelijk erg op prijs!

Heel veel surf plezier gewenst en succes met de zoektocht naar je Nieuwe Mobiel!

Het NieuweMobiel.NL team


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel