Vernieuwde website van NieuweMobiel.NL brengt verbeterde zoekfunctionaliteit


Vandaag is de vernieuwde website van NieuweMobiel.NL online gegaan. Grootste veranderingen zijn het nieuwe uiterlijk en de verbeterde zoekfunctionaliteit. We raden iedereen aan om de website een aantal malen te refreshen.

Belangrijk: We raden iedereen aan om de website een aantal malen te refreshen zodat alle nieuwe onderdelen op de juiste manier gelaad worden.

De afgelopen tijd is druk gewerkt aan de vernieuwde website van NieuweMobiel.NL. Om met de tijd mee te gaan is onder andere de lay-out onder handen genomen. De grootste verandering zit echter in de manier hoe toestellen gevonden worden.

Dynamisch zoeken
Het motto van NieuweMobiel.NL is "zoeken + vergelijken = vinden". Een veel gehoord probleem wat bezoekers ondervonden bij het oude zoekformulier was dat er geen resultaten gevonden werden na het invoeren van alle gewenste eigenschappen.

Vanaf vandaag zal dat probleem tot het verleden behoren! Bij het zoeken worden direct alle toestellen teruggegeven die aan jouw geselecteerde eigenschappen voldoen. Je begint standaard met alle toestellen en dankzij het invoeren van je wensen filter je de rest eruit. Dit gebeurt op een snelle en overzichtelijke manier; zoals je van NieuweMobiel.NL gewend bent. Ook kun je sorteren op bijvoorbeeld populariteit. Handig om te zien welke toestellen in trek zijn.

Vernieuwde website van NieuweMobiel.NL brengt verbeterde zoekfunctionaliteit
Het nieuwe zoekscherm geeft gelijk resultaat terug

Deze manier van zoeken/filteren is ook terug te vinden in een willekeurige merkenpagina, zoals bijvoorbeeld Nokia.

Uiteraard is ons oude uitgebreide zoekscherm ook nog altijd beschikbaar!

Begrippenlijst
Naast de vernieuwde zoekfunctionaliteit hebben we een groot aantal van de eigenschappen beschreven. Weet je dus niet wat een bepaalde eigenschap betekend, zoek hem op in de begrippenlijst.

Nieuws
Daarnaast zijn er de nodige wijzigingen te vinden in het onderdeel "nieuws". Zo toont NieuweMobiel.NL vanaf heden ook gerelateerd nieuws en is het mogelijk om nieuwsartikelen door te sturen naar een vriend(in)/collega/familielid/etc.

We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze vernieuwde website! Al je reacties hierover ontvangen we graag. Klik hieronder op "Contact" om ons te bereiken.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel