Gingerbread op Desire: HTC draait bij

· 2 reacties


Komt Android 2.3 Gingerbread wel of niet naar de HTC Desire? HTC maakte eerst bekend dat dit niet mogelijk was vanwege te weinig RAM-geheugen in het toestel, maar herriep die uitspraak binnen een dag.

De Britse afdeling van het Taiwanese bedrijf beloofde eigenaren van de Desire alsnog een update naar de laatste versie van Android voor smartphones. Waarom er eerst over te weinig RAM gesproken werd, en dit binnen 24 uur geen probleem meer vormde, is tot op heden niet opgehelderd. Het zal degenen die een HTC Desire hebben niet deren. Zij krijgen alsnog hun felbegeerde update.

Desire

Android 2.3. biedt een aantal nieuwe features, en moet de snelheid van het besturingssysteem verbeteren. De toestellen die HTC dit jaar op de markt bracht zijn allemaal voorzien van Android 2.3. Ook de HTC Salsa, één van de Facebook-telefoons. Dit toestel heeft 512 MB RAM, net zoveel als de Desire, en een mindere processor. Het is daarom niet waarschijnlijk dat te weinig geheugen de echte reden was om Gingerbread niet naar de Desire te brengen.

Bron: Engadget.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel